Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szellemi Ébredés

2012.08.26

 

" Különböző fokozatokban ébredünk. A kiválasztottak mehetnek az úton önként, de kiabálhatnak és tiltakozhatnak is. Lehet, hogy mások egyáltalán nincsenek is úton. Ez is rendben van. Soha nem szabad megítélnünk egy másik embert azért, mert úgy véljük, olyannak kellene lennie, mint mi vagyunk. Csak azzal foglalkozzunk, hogy mi magunk ébredünk-e, hozunk-e döntéseket, vállaljuk-e a felelősséget az út minden balesetéért és öröméért. Ne mondjuk azt, hogy " Ide nézzetek, ezt fedeztem fel! Nektek is azt kell tennetek, amit én tettem!" Ez olyan lenne, mintha pofon ütnénk az alvót, vagy tapsolnánk a füle mellett. Semmi baj az alvással, ráadásul amikor felébred, talán felköti a nyúlcipőt, és messze elhagy bennünket, akik teknőcként vánszorgunk."

Barbara Somers, Ian Gordon-Brown: A gyógyító utazás (részlet a könyvből)
 

 

 

Az utóbbi időben egyre gyakrabban hallok róla és egyre jobban foglalkoztat. Talán mert kiderült, hogy eddigi céljaim hamisak voltak, vagy mert kezdem megérteni, hogy az én létezésem ugyanolyan fontos, mint minden egyes emberé ezen a bolygón.

Valahol azt olvastam, hogy Földünk rezgése folyamatosan emelkedik és arról is, hogy magasabb dimenzióba fog lépni. Az világos, hogy ez esetben minden rajtalevőnek is emelkednie kéne, mert ha nem teszi, azt inkább nem elemezném. Fizikai evolúció is bizonyára létezett valamilyen formában (én személy szerint a darwinit kevésbé hiszem), ahol a test fejlődött, a fizikai érzékszervek és az agy, (ami még csak teljesítőképességének minimális százalékát használja ki. Elgondolkodtató...) De aki elfogadja, hogy nem csak fizikai testünk van, hanem energiatestünk is és szellemünk, annak bizonyára logikus, hogy a szellemünknek is fejlődnie kell. És attól, hogy sok mindent nem látunk, nem tudunk okos műszereinkkel érzékelni, még nem bizonyítja, hogy nem léteznek! Habár, egyesek szerint vannak jelek, amiket már ezek az okos műszerek is kiszúrnak, csak nem tudják hova tenni, ezért "hibának" könyvelik el. (pl. tobozmirigynél. Érdekes cikk:

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/09/a-tobozmirigy-aktivalasa-fizikai-es.html

Megjegyzem, az általam helyenként megjelölt források érdekességek, de a Valóságot mindenkinek magának kell felismernie)

Ám vannak a testünben történőkön kívül más jelek is, amik változást jeleznek. Az utóbbi pár évtizedben nyomonkövethető drasztikus időjárásváltozások, - jelenségek, sokasodó és súlyosbodó természeti katasztrófák, az emberek egymáshoz való viszonyának rohamos romlása. Növekvő agresszió, eltűnő erkölcsi korlátok, érdektolerancia, kiszolgáltatottság, függőség a Rendszertől és minden, ami lehetővé tette egykoron az egyén függetlenségét a multiktól, ami támogatná az egyéni önellátást, az eltűnik nyomtalanul. Ami marad, az a fokozatosan erősödő függőség gyártott élelmiszerektől, energiától, pénztől, hivataltól, meg a sokasodó hangzatos ígéretek, melyeknek az ellenkezőjüket tapasztaljuk . (A recept a régi, csak a betegség tűnik egyre súlyosabbnak)

És valami van az idővel. Annyian érezzük, hogy gyorsul... egyre nyilvánvalóbban. És evvel sok tudós is egyetért.

Az internet, a könyvesboltok, újságok hemzsegnek a különböző weboldalaktól, szemináriumoktól, előadásoktól, mágikus, szerencsehozó tárgyaktól, mindenféle elemzésektől és üzenetektől, amiket égiek, meg űrlakók küldtek. Óhatatlanul felmerül a kérdés: mi igaz és mi üzlet; melyik info valódi és melyik hamis; mi segíti az útkeresőt és mi csalja mocsárba.

Azokban a történelmi korokban, mikor még nem volt média, tévé, rádió, telefon, világháló, könnyű volt az információ terjedését kontrollálni, de napjainkra minden hír másodpercek, percek alatt képes körbejárni a Föld bolygót. Aki kontrollálni akar, annak marad a kézenfekvő lehetőség: még több info, még több ellentmondás. És ebben az éteri zűrzavarban Útkereső legyen a talpán, aki képes eligazodni. Olyan, mint egy gigászi labirintus, amiben mi vagyunk az egerek.

Az ember keresi a letűnt civilizációkat, keresi a legendákat, mint pl Atlantisz, Lemúria, de miért is?  Tudásért, titkos tudásért. A sok titkolózás pl. Egyiptomban, azt sugallja, hogy ez a tudás nem a Föld népeit fogja segíteni, hanem a régi bevált módszer szerint megint bizonyos hatalmi köröket tesz még hatalmasabbá... már ha létezik ilyen tudás és ha megtalálható valahol. (Hacsak egy sokkal bölcsebb és létező hatalom nem koppint az orrukra)

De a szellemi felemelkedés nem ezektől függ. Sem a szenzációs felfedezésektől, sem az ezoterika-piac végeláthatatlan kínálatától. Persze tanulhatunk belőlük. Legendás civilizációk bukásából, hogy hová vezetett a mérhetetlen gőg és kapzsiság, vagy megtanulhatjuk, hová vezet az önkéntesen vállalt vakság, süketség és némaság, hogy valahogy megvédjük látszatbékénket.

A Felemelkedés nem szólhat arról, hogy jóságos idegenek technológiát adnak másokkal szembeni erőfölényhez, viszont a sok megmagyarázhatatlan, paranormális és spirituális szenzáció elvonhatja a figyelmünket, lefoglalhatja a gondolatainkat a lényegről, önmagunkról és a valódi célunkról.

Arról, hogy kik vagyunk, honnan jövünk és hová tartunk.

Ezek a fejtegetések a saját gondolataim, nem tanítások és nem angyali lények súgták a fülembe (sajnos, bár nem állíthatom biztosan sem), de a szellemem gondolatai.  Miért vannak, akiknek fizikálisan is érzékelhető módon megnyilvánulnak különböző szellemi lények, nem tudom, de bizonyára nem véletlen, hogy a többségünknek fejlesztenie kell a hitét. Ettől függetlenül én hiszek abban, hogy mindannyiunk mellett állnak Szellemi Segítők.

Elménk örökösen válaszokat akar és keres, de a Valóságot csakis és kizárólag a szívünkön keresztül érhetjük el.

A kulcs a Szeretet.

 

 

Az egyetlen kulcs a Szeretet!

 

A tökéletes Isteni Szeretet, ami minden törvény és korlát felett áll. Erre a tökéletességre törekedve emelkedhetünk magasabb szellemi dimenziókba, nem gépezeteken, bankszámlákon, vagy bonyolult képletek és definíciók halmazán, nem egyesült, vagy újabb dogmák üdvösséget ígérő téveszméin.

A megoldás annyira egyszerű, de mégis annyira nehéznek tűnik, mert minden, ami körülöttünk van, ezt sugallja. De aki ezt az utat választja, az képes végigjárni. Én ebben hiszek.      

 

 

Egy videó, amit szeretettel ajánlok mindenkinek!!!! Marcel Messing: Ébresztőhívás

 magyar felirattal

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.