Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Új Világrend?

2012.09.29

 

annuit-coeptis_novus-ordo-seclorum_great-seal-of-the-united-states-of-america_dollar-bill_latin-motto_meaning-translation.jpg

"Novus Ordo Seclorum" (Új világrend)

"A világot egészen más személyek kormányozzák, mint azt a beavatatlanok gondolják."

/Benjamin Disraeli  1844, angol államférfi/

 

"Az igazat megvallva, a kormányzat már Andrew Jackson ideje óta a pénzügyi erők kezében van."

/Franklin D.Roosevelt 1993, az Egyesült Államok Elnöke/

 

"Adjátok kezembe egy nemzet pénzkibocsátását, és nem érdekel, ki hozza a törvényeit."

/Mayer Amschel Rotschild, a Rotschild bankár dinasztia megalapítója/

 

"Ébredjetek idióták! Miért hiszitek, hogy a papír annyira értékes?"

/Kurt Vonnegut/

"Meggyőződésem, hogy a bankok veszélyesebbek a seregeknél... Ha az amerikai nép megengedi, hogy magánbankok kontrollálják a fizetőeszközkibocsátását, akkor a bankok és a vállalatok, melyek köréjük nőnek, megfosztják őket a vagyonuktól, és a gyerekeik egy nap arra ébrednek, hogy otthontalanok lettek a kontinensen, melyet egykor apáik hódítottak meg."

/Thomas Jefferson 1743-1826/

 

"Egy világbank-rendszer jött itt ma létre... egy szuperállam, melyet nemzetközi bankárok irányítanak... akik együttes erővel azon dolgoznak, hogy leigázzák, és kényük-kedvére irányíthassák a világot.  A FED átvette az uralmat a kormány felett."

/Louis McCfadden, kongresszusi képviselő mondta az 1913-ban megszavazott, majd törvénybe iktatott Federal Reserve Törvény aláírásakor!/

 

"A Federal Reserve (FED) rendszerében a válságokat mesterségesen keltik. A jelenlegi volt az első ilyen mesterséges pánik, és annyira precízen zajlott, akár egy matematikai egyenlet."

/1921. Charles Lindbergh képviselő felszólalása az 1920-as tömeges bankcsődök okát felismerve, melynek következtében 5400 kereskedelmi bank omlik össze, melyek nem estek a FED fennhatósága alá./

 

A FED a mai napig azoknak a családoknak a tulajdonában van, akik annak idején, 1913-ban létrehozták.

 

"Nem számít, hogy szeretnénk-e, vagy sem, a Világállam mindenképp létre fog jönni. A kérdés csupán csak annyi: hódítás, vagy egyezmények útján."

/Paul Warburg, Külkapcsolatok Tanácsa (CFR), a FED megtervezője/

 

"A legjövedelmezőbb dolog, ami a nemzetközi bankárokkal történhet, az a HÁBORÚ!"

 

"A katonák csak buta, hülye állatok, akiket parasztokként használunk a külpolitikánkban."

/Henry Kissinger - Külügyi Kapcsolatok Tanácsa/

 

"Senki nem mondhatja meg nekünk, hol és mikor bombázhatunk! Senki!" - Donald Rumsfeld, volt USA védelmi miniszter, kongresszusi képviselő, Searle gyógyszerészeti vállalat vezetője

/Wesley Clark on US wars  2007 okt.3.San Francisco, FORA tv/

 

"A kérdés az volt, hogy lehetne elérni, hogy ők lőjenek először... Lényeges volt, hogy mindenképp a japánok lépjenek elsőként, hogy ne is férjen kétség, kik is az agresszorok!..."

/Henry Stimson, Roosevelt hadügyminisztere jegyezte le 1941 november 25-én elhangzott beszélgetését az elnökkel, aki Pearl Harbort megelőzően mindent megtesz annak érdekében, hogy a japánokat provokálja annyira, hogy agresszív tartást vegyenek fel az Egyesült Államokkal szemben. Sajnos bejött neki és mint történelmi példák mutatják, ezt a módszert máig "sikerrel" alkalmazzák./

 

"Ha egy kellően nagy hazugságot elég sokáig ismételgetsz, előbb-utóbb elhiszik az emberek"

/Joseph Goebbels, Náci Propaganda miniszter 1933-1945/

 

"Az Alkotmány csak egy átkozott papírdarab."

/George W. Bush - volt USA elnök 2005 nov./

 

"Akik szavaznak, azok nem döntenek el semmit. Akik megszámolják a szavazatokat, azok döntenek el mindent!"

/Josef Stalin - orosz diktátor/

 

"A teljes uralkodó osztály az USA-ban, az egész uralkodó elit  úgy tekint a terrorizmusra, mint a legjobb eszköz, sőt, mint az egyetlen eszköz, ami biztosíthatja a társadalmi összetartást, mely ellenségképet biztosíthat a társadalomnak, hogy ezáltal összetartsa azt." (Carl Schmitt-féle "Neocon" elmélet szerint szükség van egy ellenségképre, hogy lehessen társadalom)

/Webster Tarpley, történész/

 

"A két világháborút, és azokban mindkét háborúzó felet ugyanazok az emberek pénzelték, és ez bizonyítható."

/David Icke/

 

Mi a cél, ha már nem elég a pénz, nem elég a hatalom? Hogy minden ember a Földön meg legyen chip-elve! A chip-en van minden adat, pénz, minden és ha valaki tiltakozik, tüntet, ellenáll, annak a chip-jét lekapcsolják.

 

Totális kontroll!

 

"Amikor a szeretet hatalma legyőzi a hatalom szeretetét, akkor lesz béke a világon."

/Sri Chinmoy Ghose/

 

A SZERETET A LEGHATALMASABB ERŐ AZ UNIVERZUMBAN!

 

 (Forrás:

 

Aaron Russo: America Freedom to Fascism (magyar feliratos)

 

     

Zeitgeist: Moving forward (feliratos)

 

          

Zeitgeist: the movie (feliratos)

 

   

  Zeitgeist: Addendum (feliratos)

Paraziták egy bolygó testén - David Rockefeller - No Comment

2011. szeptember 28., szerda

david-rockefeller-mondasa.jpg

Hálásak vagyunk Washington Postnak, a New York Timesnak, a Time Magazinnak és más nagyszerű kiadványoknak, amelyek igazgatói részt vettek találkozóinkon, és tiszteletben tartották titoktartási fogadalmukat, majdnem negyven éven át.

Lehetetlen lett volna számunkra terveink kibontakoztatása a világ számára, ha ki lettünk volna téve a nyilvánosság reflektorfényének ezen évek alatt.
De a világ most tapasztaltabb és jobban felkészült, hogy meneteljen a Világkormány felé.  Az értelmiségi elit és a világbankárok nemzetek feletti legfelsőbb hatalma biztosan többre becsülhető, mint a nemzeti önrendelkezés, amit az elmúlt évszázadok során gyakoroltunk."
 (David Rockefellera Trilaterális Bizottság találkozójához 1991 júniusában intézett beszéde)

Ha ezt megérted, tudod, miért tarják az embereket folyamatos bizonytalanságban és éppen annyira szabadon, hogy a létfenntartás töltse ki életük nagy részét.
- Ne gondolkozzanak azon, miért is van ez....
- Ne kérdőjelezzék meg soha, rendjén van-e így.....
- Ne forduljanak soha gazdájuk ellen (a Rendszer, az Állam, a Hatalom...de nevezhetjük akárminek, mert tulajdonképpen egy magánhatalomról van szó, mely évszázadokra megy vissza).


 
Ezt folyamatos félelemkeltéssel érik el : Háborúkkal, terrorizmussal, vírusok elszabadításával. Rettegést hoznak létre és bizonytalanságot ...mindezeket ugyanazok csinálják, akik a végén megmentőként, a demokrácia védelmezőjeként lépnek fel.
Így elérik, hogy maguk az emberek soha ne kérdőjelezzék meg Őket (Bankrendszer, királyi családok, Titkos társaságok - Szabadkőművesek - ILLUMINATI-nézzetek utána ! - Ez mind egy és ugyanaz a társaság és mindig ugyanazok a nevek kerülnek elő...).

A BANKRENDSZER OLIGARCHÁI (Amerikai Jegybank - FED, Nemzetközi Valutaalap - IMF) ezek mind parazitaként élnek egy bolygó testén és a pénzkibocsátás eszközével tartják modern rabszolgaságban a nemzeteket.
"Adjátok kezembe a nemzet pénzkibocsátását, és nem érdekel ki hozza a törvényeit..."
 
(Mayer Amschel Rothschild, a Rotschild bankár dinasztia megalapítója) 

Végcél a NEW WORLD ORDER, az általuk elképzelt Új világrend létrehozása, egy egységes VILÁGKORMÁNY és egyetlen KÖZÖS VALUTA megteremtésével.
Ehhez minden eszközt hajlandóak bevetni minden erkölcsi korlát nélkül....(mivel más fajt képviselnek...nem is erkölcsi szempontok alapján terveznek, hanem kizárólag a végcél hajtja őket)
Ehhez létre kell hozni egy globális eseményt, ami után az emberek maguk igénylik majd, hogy valamiféle rendcsináló, védelmező szerepben léphessen fel a RENDSZER.
 

Ebben az új világrendben Ők tartanak majd ellenőrzés alatt mindent, Orwell 1984...csak még durvábban...
 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Sopron

(Zora, 2013.01.21 15:33)

Elég döbbenetes idézetek, pláne, ha igazak is. Mindenképpen megnézem a filmeket, jó, hogy feltetted a címeket. Azért az utolsó idézet tetszik a legjobban, talán egyszer megvalósul. Azért én hinni akarok benne, különben kib. sz. jövő elé nézünk!

Budapest

(Csapó Csaba, 2012.10.06 18:37)

Az a szörnyű, hogy már le sem kapcsolhatjuk magunkat, mert a nagy Testvér szeme mindenütt jelen van. Nem vonulhatunk el remeteségbe, mert ott is szükségünk van legalább vízre és élelemre, s ezeket ingyen nem adják. Próbáljuk magunkat kivonni a fent vázolt Új világrend befolyása alól, de azzal, hogy ez a "Szép új világ" (Aldous Huxley után szabadon) belekényszerít a bankszámla nyitásba (oda kapjuk a fizetésünket), az internet-, telefon, etc. használatába, már rajtunk is tartja a kezét. Szerintem Sri Chinmoy álma jóval álomszerűbb, mint Huxley-é.

Re: Budapest

(Kazu, 2012.10.07 12:03)

Kedves Csaba, ez bizony így lett nagyon okosan megtervezve, és a cél a totális kontroll. És egy nap arra ébredünk, hogy chipet akarnak belénk ültetni minden adatunkkal, na és persze műhold összeköttetéssel. A döbbenet, hogy ilyen már létezik és ha jól tudom, egy kanadai házaspár vállalta elsőként a beültetést szeptember 11-e után. Ki lett ez fundálva. De legalább tudjuk, miért folyik akkora méretekben a tömegek elbutítása.