Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tabi Kazu

2012.08.13

Egy tavaszi napon születtem meg. Talán ezért szeretem a friss illatokat és ha festek, ezért festek többnyire kék, zöld és fehér színekkel.

Gyermekkoromnak voltak szép és kevésbé szép időszakai, mint bárki másnak. És hamar úgy tűnt, hogy semmiben nem vagyok kiemelkedően tehetséges. Idővel sokszor úgy éreztem, hogy kilógok a sorból. Valahogy gyakran kerültem a körön kívülre, hát bezárkóztam a magam világába. Olvastam és fantáziáltam.  Aztán felnőttem és valami nagyon hiányzott, egyre jobban. Kerestem, legtöbbször tévútaknak hitt mellékutakon, de ezek az utak, végül beletorkolltak a hazavezető útba.

Már tudom, hogy nem tévelyegtem, hanem tapasztalatokat gyűjtöttem, hogy megismerhessem valódi önmagam. Tanultam sok botlásomból és bukásomból, de a sikerekből is. Ma már azt is tudom, hogy nem bukások voltak, hanem feladatok, helyesebben a megtapasztalás lehetőségei. És hogy ezt tudjam, nyitottá kellett válnom és perspektívát változtatnom.  És tapasztalásom nem ért még véget!

Nem vagyunk egyedül! Valaki arra vár, hogy ezt felismerjük és akkor felébredünk.

De addig!... merthogy még itt vagyok, folytatom a tanulást és igyekszem azt tenni szabad időmben, amit a legjobban szeretek... írni.

Elsősorban ezekből az írásaimból olvashattok részleteket, vagy teljes anyagot, de néha olyan téma is idekerülhet másoktól, amit érdekesnek találok, ezeknél mindig mellékelem a forrást!

A leírt gondolatok, elmélkedések a saját gondolataim, amikre bizonnyal hatottak eddigi tapasztalataim, vagy éppen ezek az élmények a források.

Minden véleménynek, hozzászólásnak örülök!

Megjegyzés: Az oldalon leírt gondolatok, fejtegetések saját szellemi útkeresésem során születtek. Nem tudományos művek, definíciók, nem dogmák, nem húzhatók más emberek életére, de lehetnek tanulságosak, útmutatóak. Mindenből lehet tanulni, az okos ezt meg is teszi.